Mainostuotteet ja hinnat

Klikkaa kiinnostavaa tuotetta, niin mediakortit avautuvat PDF-tiedostoina. Mediakorteista löydät Akaan Seudun eri markkinointivaihtoehdot hintoineen. Mediakorteista selviävät myös erilaisten mainosten aineistokoot.

 

Paperilehden mainostuotteet

Akaan Seudun paperilehdessä mainostamalla tavoitat paikalliset ja ostovoimaiset kuluttajat. Viikoittain ilmestyvää Akaan Seudun paperilehteä lukee yhteensä jopa 14 400 lukijaa. Paperinen sanomalehti on edelleen se media, jossa suomalaiset tutkitusti kohtaavat mainoksia kaikkein mieluiten (Sanomalehtien liitto 09/2016). Verkon ja valeuutisten maailmassa sanomalehdet ovat säilyttäneet asemansa eniten luottamusta herättävänä mediana.

Printtimainokset      Palveluhakemisto      OmaMainos

Digitaaliset mainostuotteet

Akaan Seudun nettisivuilla luetaan uutisia 47 200 kertaa viikossa ja yksittäisiä eri kävijöitä on 21 700. Digitaaliset mainokset näkyvät akaanseutu.fi:ssä kaikilla laitteilla, ja ne on sisäänrakennettu tärkeäksi osaksi sivustoa. Digimainonnan ehdoton etu on sen elävyydessä: kiinnostavaa mainosta voi klikata, jolloin siitä saa välittömästi lisätietoa.

Nettibannerit      OmaMainos

 

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinoinnin tuotteemme ovat perinteisestä mainonnasta poikkeavia sponsoroituja artikkeleita. Artikkeli tehdään mainostajan toiveiden mukaisesti, ja juttu erottuu toimituksellisista jutuista ’Mainos’-merkintöjen avulla. Artikkeli julkaistaan aina sekä paperilehdessä että akaanseutu.fi:ssä. Sisältömarkkinointi on erityisen tehokasta, koska se vetoaa lukijoihin tarinoidensa, hyödyllisyytensä tai viihteellisyytensä ansiosta.

Sisältömarkkinointi

 

Mainospaketit

Mainospaketeistamme voit valita sopivan kombon, jossa yhdistellään printtimainontaa, digitaalista mainontaa sekä sisältömarkkinointia. Mainoskomboilla tavoitat paikalliset lukijamme eri kanavissa ja eri tavoin, minkä ansiosta saat mainosviestisi tehokkaasti eteenpäin. Mainospaketin ostamalla säästät markkinointikuluissasi, sillä tarjoamme paketit yksittäisten tuotteiden listahintoja merkittävästi edullisemmin.

Kolmen kanavan kombo      Kahden kanavan kombo

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.