Akaan Seutu vaaleissa mukana: Tietoa ehdokkaille

Akaan Seutu on vahvasti mukana kuntavaaleissa 2021.

Olemme paikallisten ehdokkaiden ja puolueiden kumppani markkinointiasioissa. Akaan Seudun printti- ja digimainonnan avulla oikean paikallisen kohderyhmän tavoittaminen on helppoa ja tehokasta.

Lisäksi uutisoimme Akaata koskettavista vaaliaiheista laajasti ja monipuolisesti sekä paperilehdessä että digikanavissamme. Julkaisemme myös ehdokkaiden mielipidekirjoituksia, joita voi lähettää osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi. Tekstin enimmäispituus on 2000 merkkiä. Myös lyhyemmät mielipidetekstit ovat tervetulleita! Toimitus valitsee ja tarvittaessa editoi julkaistavat tekstit.

 

Ehdokas, rekisteröidy vaalikoneen vastaajaksi ja saat AS digin ilmaiseksi käyttöösi

Lähetämme kaikille ehdokkaille sähköpostiin kutsun vastata vaalikoneeseen. Kutsulinkki on vastaajille henkilökohtainen, joten lähetämme kutsut jokaisen omaan sähköpostiin. Siksi on tärkeää, että ilmoitat rekisteröitymislomakkeella sellaisen sähköpostiosoitteen, josta vaalikonekutsu varmasti tavoittaa sinut.

Vaalikonekutsuja lähetetään ehdokkaille sitä mukaa, kun saamme tietoomme uusien ehdokkaiden sähköpostiosoitteita. Äänestäjille vaalikone on tarkoitus julkaista 17.5.2021.

Ehdokkaan kannattaa rekisteröityä mahdollisimman pian, sillä rekisteröitymisen jälkeen saat Akaan Seudulta paikallisten ehdokkaiden oman uutiskirjeen sähköpostiisi noin 1–2 kertaa kuussa aina vaaleihin asti.

Tarjoamme halukkaille ehdokkaille myös ilmaisen digitunnuksen Akaan Seutuun. Tunnus on voimassa 20.6.2021 asti, ja pääset sen avulla lukemaan lehteä diginä, vaikket olisikaan lehden tilaaja. Vaalikoneen rekisteröitymislomakkeella voit kertoa, jos tahdot ilmaisen digitunnuksen käyttöösi vaalikeväänä.

 

Akaan Seudun paperilehden kohokohdat kuntavaaleissa

  • Suuri vaalilehti ilmestyy ennakkoäänestyksen alkaessa 26.5.2021.
  • Kuntavaalien loppukiri -lehti ilmestyy juuri ennen vaalipäivää 9.6.2021.
  • Molemmat vaalilehdet jaetaan sekä Akaan Seudun tilaajille että suurjakeluna varhaisjakelualueella asuville ei-tilaajille. Kumpikin vaalilehti tavoittaa tehokkaasti lähes kaikki Akaan taloudet.
  • Myös varsinaisten vaalilehtien välissä 2.6. ilmestyvä lehti jaetaan sekä tilaajille että suurjakeluna ei-tilaajille, joten touko–kesäkuun vaihde tarjoaa loistavat mahdollisuudet paikalliseen näkyvyyteen.

 

Akaan Seudun digikanavien kohokohdat kuntavaaleissa

  • Kuntavaalisivustolle kootaan yhteen paikkaan kaikki vaaliuutiset ja ehdokkaiden mielipidekirjoitukset.
  • Ehdokasgalleriassa kaikki ehdokkaat pääsevät kuvineen ja perustietoineen esille ilmaiseksi.
  • Vaalikoneessa kaikki ehdokkaat saavat ottaa kantaa paikallisiin kysymyksiin, jotka toimituksemme laatii. Äänestäjille vaalikone on tärkeä apu oman ehdokkaan löytämiseen.
  • Järjestämme myös Akaan vaalitentin, joka videoidaan ja julkaistaan verkossa livelähetyksenä ja tallenteena. Vaalitenttiin kutsutaan paikallinen edustaja kustakin puolueesta.