Pirkanmaan kansanedustajat ryhtyvät toimeen hevostalouden perustutkinnon saamiseksi Saskylle

Sasky ei jäänyt toimetommaksi, kun opetus- ja kulttuuriministeriö ei antanut sille hevosalan koulutuksen järjestämislupaa. Kuntayhtymäjohtaja haki vetoapua Pirkanmaan kansanedustajilta.Sasky koulutuskuntayhtymän johtaja Antti Lahti tapasi tänään keskiviikkona pirkanmaalaisia kansanedustajia eduskunnassa Helsingissä. Kuntayhtymäjohtaja esitteli maakunnan lainsäätäjille Saskyn toimintaa ja koulutustarjontaa sekä valmiuksia aloittaa Osara-maaseutuyksikössä Hömeenkyrössä hevostalouden perustutkinnon mukaiset koulutukset. Opetus- ja kulttuuriministeriö päätti tämän viikon maanantaina, ettei Sasky saa oikeutta käynnistää hevostalouden koulutusta.  Antti Lahti on kiitollinen pirkanmaalaisilta kansanedustajilta saamaansa myönteiseen vastaanottoon. Hänen mielestään kansanedustajat ovat faktapohjaisesti perillä siitä, miksi Sasky haluaa hevostalouden opinnot, ja miten Sasky toteuttaisi ne Osara-maaseutuyksikössä Hämeenkyrössä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.