Akaan seurakunta järjestää isänpäiväbrunssin

Akaan seurakuntatalon yläsalissa on isänpäivänä tarjolla brunssi. Kuva: Jaana Viitakangas-Klemola

Tänä vuonna isänpäivää juhlitaan 12. marraskuuta. Akaan seurakunnan lähetystyö järjesti vuosikymmeniä isänpäivälounaita lähetystyön hyväksi. Lounastarjoilun tilalle tuli pari vuotta sitten isänpäiväbrunssi.

Tulevana isänpäivänä brunssi on tarjolla kello 11.15–13.30 Akaan seurakuntatalon yläsalissa Toijalassa. Ruokamaksu on vapaaehtoinen, ja tulot ohjataan seurakunnan tukemiin lähetyskohteisiin.

Isänpäiväbrunssille pitää ilmoittautua ennakkoon 1.11. mennessä. Ilmoittautua voi seurakunnan kotisivuilla ilmoittautumislinkin kautta, laittamalla sähköpostia akaan.seurakunta@evl.fi tai soittamalla maanantaista torstaihin kello 9–11 numeroon 040 3583 342. Samalla ilmoitetaan ruokailijoiden määrä ja mahdolliset allergiat.

Jaana Viitakangas-Klemola

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?