Kerran kuussa kuppilassa puhutaan terveellisestä ravinnosta

Syksy on jo pitkällä, ja satokausi tarjoaa parastaan, kun juurekset, perunat, omenat ja luumut ovat saatavilla tuoreina ja edullisina.

Kasvisten lisääminen ruokavalioon on tärkeää, ja siitä puhutaan paljon. Aiheeseen tartutaan myös Kerran kuussa kuppilassa, kun keskiviikkona 11.10. kello 14 alkaen aiheesta tulee kertomaan sairaanhoitaja Sari Nieminen. Samalla kuullaan muustakin ikäihmisille terveellisestä ravinnosta.

Musiikillista kuultavaa tarjoilee Aksborg-trio. Jaakonpäivilläkin esiintynyt yhtye esittää Akaa-aiheisia lauluja, joita trion jäsen Harri Heiniö on säveltänyt ja sanoittanut. Mukana musisoimassa ovat vielä Kastehelmi Aho ja Harri Hautamäki.

Kuppilan iltapäivätuokiota vietetään SPR Akaan osaston toimitilassa Sykkeellä Toijalassa osoitteessa Valtatie 9.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?