Muuttuvatko palvelut Akaassa? – Pirkanmaan hyvinvointialueen asukastilaisuus tänään Toijalan yhteiskoululla

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää tänään torstaina 7.9. asukastilaisuuden palvelujen verkostosta. Tilaisuus Toijalan yhteiskoulun auditoriossa alkaa kello 17.30. Tilaisuutta voi seurata myös verkkolähetyksenä pirha.fi/palveluverkko.

Akaan hyvinvointikeskus otettiin käyttöön elokuussa 2021. Palveluista on tämän vuoden alusta lähtien vastannut Pirkanmaan hyvinvointialue. Kuva: Mikko Peltoniemi

Yksi kommentti

  1. Unto Murto

    KAIKILLE TULI SELVÄKSI 7.9.2023 PIRHAN ASUKASILLASSA: URJALAN KUNNASSA PAIKALLISESTI TOTEUTUVA KIVIJALKA ELI TERVEYSASEMA ON PARASTA LÄHIPALVELUA KUNTALAISILLE JA TERVEYSASEMA TUKEE MYÖS PIRHAN SÄÄSTÖTAVOITTEITA. TÄRKEINTÄ ON IHMINEN.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?