Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah: ”Tarvitsemme maahamme positiivista, toista kunnioittavaa ja ymmärtävää ruokapuhetta”

- Nykyisten maatalousyrittäjien jatkaminen ja uusien nuorien yrittäjien saaminen alalle edellyttää uskoa tulevaisuuteen ja siihen, että elinkeinolla voi elää, maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah sanoo. (Kuva: Pekka Väisänen).Maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah kiittelee, että kotimaisen ruuan ja ruuantekijöiden arvostus on erittäin korkealla ja vahvistunut vuosi vuodelta. – Tämä ei kuitenkaan aina konkretisoidu kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Sen osoittaa tuontiruuan iso määrä. Sari Essayah’n mielestä tarvitsemme maahamme positiivista, toista kunnioittavaa ja ymmärtävää ruokapuhetta ja kotimaisen ruoan kampanjoita. – Nyt vietettävä Lähiruokapäivä on loistava esimerkki siitä, miten voimme tuoda esiin kaikkea hyvää työtä, loistavia tuotteita ja ammattiylpeydellä työtään tekeviä alkutuottajia ja muita maaseudun yrittäjiä ja toimijoita.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.