Akaa Futsal aloitti harjoituspelit murskaavasti – Viisi pelaajaa teki vähintään kaksi maalia liigakymppiä vastaan

Aleksi Pirttijoki (oik.) onnistui maalinteossa heti ensimmäisessä harjoituspelissä. Kuva: Tuukka Nyström

Miesten Futsal-Liigan sarjakausi käynnistyy syyskuun lopussa, mutta harjoituspelit saatiin avattua jo lauantaina Akaa Areenalla. Viime kauden pronssijoukkue Akaa Futsal takoi taululle hurjat 13–0 (6–0) loppulukemat, eikä viime kauden sarjassa kymmenenneksi sijoittuneelle Alastaron Urheilijoille jäänyt kuin statistin rooli.

Akaa Futsalin tehomiehenä hääri kolme maalia taiteillut Dusan Milojevic. Uusista pelaajista Tero Intala sekä Teemu Arponen tälläsivät kaksi maalia mieheen. Myös Juhana Jyrkiäinen ja Markus Rautiainen osuvat kahdesti ja Aleksi Pirttijoki sekä Justus Kunnas kertaalleen.

Joukkueiden tasoero tuli selväksi heti kättelyssä, joten kovin suuria johtopäätöksiä lauantain ottelusta ei voi vetää. Akaa Futsalin päävalmentaja Alejandro De San Bernabe oli tyytyväinen päivän antiin.

– Pelissä nähtiin jo esimakua meidän potentiaalistamme, vaikka tasoltaan se olikin aika klassinen elokuun peli. Työ jatkuu, ja erityisesti puolustuspelissä riittää hiomista nollapelistä huolimatta.

Akaa Futsalin harjoitusottelut jatkuvat ensi lauantaina, kun on tamperelaisen sarjanousijan Vehmaisten Urheilijoiden vuoro saapua Akaa Areenalle. Ottelu käynnistyy lauantaina kello 16.

Akaa Futsalin uusista pelaajista Jere Intala ei vielä onnistunut maalinteossa, vaikka hyvin pelasikin.

Espoolaisesta GFT:stä Akaaseen siirtynyt Teemu Arponen maalasi kahdesti AU:n verkkoon. Kuva: Tuukka Nyström

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?