Hiljaisuus Toijalan kouluverkon ratkaisujen ympärillä on korvia huumaava – Yhtenäiskoulun valmistelusta ei ole päätetty ylimmissä elimissä, ja kaupungin viestintä loistaa poissaolollaan

Etelä-Toijalan kouluverkossa on päätöksen hetket lähellä. Nyt tehtävä päätös ei kuitenkaan kosketa pelkästään Etelä-Toijalan alakoululaisia vaan kaikkia Toijalan yläkoululaisia ja lukio-opiskelijoita. Mutta mitä tästä satoja koululaisia ja perheitä vaikuttavasta asiasta tietää keskivertovanhempi? Ei juuri mitään. Kun “Nappilan” kouluratkaisua pohdittiin, se näkyi ja kuului kauas. Kenties eniten kuntalaisten toimesta, mutta myös kaupungin puolelta viestittiin paljon. Järjestettiin useampi kuulemistilaisuuskin. Nyt kun käsillä on loput Toijalan kouluverkosta, kaupungin viestintä loistaa poissaolollaan! Edellisen kerran asiasta on tiedotettu kaupunginjohtajan ja sivistysjohtajan toimesta lokakuussa 2022, jonka jälkeen vaihtoehdot ovatkin heittäneet häränpyllyä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.