Ensimmäinen Elinvoimabarometri: Suomen toiseksi elinvoimaisemmalla maakunnalla edessä valoisa vuosikymmen

Pirkanmaan liiton innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Petri Räsänen nouti huomionosoituksen, sillä Pirkanmaa sijoittui toiseksi kaikkien aikojen ensimmäisessä Suomen Yrittäjien Elinvoimabarometrissa. (Kuva: Aki Loponen)Suomen Yrittäjät on toteuttanut kaikkien aikojen ensimmäisen Elinvoimabarometrin. Sen tulokset mairittelevat Pirkanmaata. Pirkanmaa on Suomen toiseksi elinvoimaisin maakunta. Taloustutkimus selvitti Yrittäjien Elinvoimabarometri -kyselyssä yrittäjien mielipiteitä yritysten kotimaakuntien elinvoimaa. Barometriin vastasi kaiken kaikkiaan 4 830 yrittäjää, joista 430 oli pirkanmaalaisia. Mitattavia kategorioita oli kolme eli elinvoima, verkostoituminen sekä johtaminen ja päätöksenteko.  Yrittäjien Elinvoimabarometri tehdään jatkossa vuorovuosin perinteisen Yrittäjien Kuntabarometrin kanssa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.