Katso täältä tallenne Akaan Seudun eduskuntavaalipaneelista – Akaalaiset ehdokkaat kommentoivat muun muassa maahanmuuttoa, metsärataa, koulutusta ja yleisökysymystä nuorten huumekuolemista

Akaan Seutu järjesti eduskuntavaalipaneelin Toijalan yhteiskoulun auditoriossa tiistaina 21. maaliskuuta. Voit katsoa paneelin tallenteena täältä.

Vaalipaneeliin osallistuivat akaalaiset ehdokkaat Lauri Hokkanen (Sinimusta Liike), Mia Joki (kd), Hannu Järvinen (sd), Mika Karttunen (Suomen Kansa Ensin), Tommi Vihervaara (lib), Ninni Pehkonen (vihreät) ja Lassi Pirttikoski (Liike Nyt). Aiemmin liberaalien panelistiksi ilmoitettu Anton Murola oli estynyt osallistumasta tilaisuuteen.

Paneelin juonsi Akaan Seudun päätoimittaja Jarno Keskinen.

Akaan Seudun päätoimittajan Jarno Keskisen (vas.) juontamaan vaalipaneeliin osallistuivat pöydän takana istuvat akaalaiset ehdokkaat Lauri Hokkanen (Sinimusta Liike), Mia Joki (kd), Hannu Järvinen (sd), Mika Karttunen (Suomen Kansa Ensin), Tommi Vihervaara (lib), Ninni Pehkonen (vihreät) ja Lassi Pirttikoski (Liike Nyt).

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?