Katso Akaan Seudun vaalipaneeli suorana lähetyksenä tiistaina – Mitä mieltä akaalaiset ehdokkaat ovat Suomi-radasta?

Vaalipaneeliin osallistuvat akaalaiset eduskuntavaaliehdokkaat Lauri Hokkanen (SML), Mia Joki (kd), Hannu Järvinen (sd), Mika Karttunen (SKE), Anton Murola (lib), Ninni Pehkonen (vihr) ja Lassi Pirttikoski (Liike NYT).

Akaan Seutu järjestää vaalipaneelin Toijalan yhteiskoulun auditoriossa tiistaina 21. maaliskuuta kello 18 alkaen. Tule paikan päälle tai seuraa vaalipaneelia suorana lähetyksenä Akaan Seudun verkkosivulla.

Vaalipaneeliin osallistuvat akaalaiset eduskuntavaaliehdokkaat Ninni Pehkonen (vihr), Mia Joki (kd), Lassi Pirttikoski (Liike NYT), Hannu Järvinen (sd), Mika Karttunen (SKE), Anton Murola (lib) ja Lauri Hokkanen (SML).

Vaalipaneelissa ehdokkaat pääsevät kertomaan muun muassa näkemyksiään Tampere–Helsinki-välille suunnitellusta suurnopeusradasta ja monesta muusta ajankohtaisesta aiheesta.

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?