Piispa Matti Revon elämässä merkityksellinen virsi on kirjoitettu Kylmäkosken pappilassa – Sydämen virsiä arvuuteltiin Kylmäkosken kirkossa perjantaina

Sydämeni virsi -iltaan osallistuivat Akaan Seudun päätoimittaja Jarno Keskinen (vas.), tilaisuuden juontanut Akaan Seudun emerituspäätoimittaja Juha Kosonen, laulaja Teija Vierikko, piispa Matti Repo ja kaupunginjohtaja Antti Peltola. Kuvasta puuttuu yksi osallistujista, Marja Välimäki.

Sydämeni virsi -ilta Kylmäkosken kulttuurikirkossa perjantaina 20. tammikuuta keräsi paikalle vajaat sata kuulijaa. Ilta toteutettiin Ylen Elämäni biisi -konseptin mukaan. Illan aikana arvuuteltiin piispa Matti Revon, kaupunginjohtaja Antti Peltolan, eläkeläinen Marja Välimäen, laulaja Teija Vierikon ja Akaan Seudun päätoimittaja Jarno Keskisen sydämen virsiä. Tilaisuuden juonsi Akaan Seudun emerituspäätoimittaja Juha Kosonen. Akaan seurakunnan kanttorit olivat valmistautuneet iltaan selvittämällä itselleen tärkeästä virrestä kertomassa olleiden osallistujien virret ja suunnittelemalla niiden toteutustavat.

Tilaisuuden aluksi laulettiin virsi numero 196, On herran temppelissä. Kun osallistujat olivat lyhyesti kuvailleet omaa sydämensä virttä, siirryttiin laulamaan ensimmäinen virsi, joka oli virsi numero 15 eli Tiellä ken vaeltaa. Kun virsi oli Sydämeni virsi -illan toteutustavan mukaisesti laulettu kokonaan, pääsivät osallistujat arvaamaan, kenen sydämen virrestä oli kyse.

Illan aikana laulettiin virren numero 15 lisäksi virret 548 eli Kylmäkosken pappilassa kirjoitettu Tule kanssani, Herra Jeesus, 571 eli Jo joutui armas aika, 492 eli Ystävä sä lapsien ja 499 eli Jumalan kämmenellä.

Virsien laulamisen jälkeen tehdyt arvaukset siitä, kenen virsi oli kyseessä, merkittiin ylös ja kaikkien virsien laulamisen jälkeen kukin osallistujista paljasti oman sydämensä virren. Tällöin selvisi, että virsi numero 548 oli Matti Revon, virsi 571 Antti Peltolan, virsi 492 Marja Välimäen, virsi 499 Teija Vierikon ja virsi 15 Jarno Keskisen sydämen virsi.