”Asia, jolle olen päättänyt pyhittää koko elämäni, on valkoisen rodun olemassaolon turvaaminen” – Akaalainen aviopari pyrkii Eduskuntaan avoimesti rasistisen puolueen ehdokkaina

Lauri Hokkanen on 30-vuotias akaalainen työnjohtaja. Kuva: Sinimusta Liike

16. kesäkuuta 2022 puoluerekisteriin merkitty Sinimusta Liike on asettanut eduskuntavaaliehdokkaita eri puolilta Suomea. Sinimustan Liikkeen verkkosivujen mukaan Suomen puoluekentälle nousee kansallisradikaali puolue, jonka tarkoitus on toimia valkoisten suomalaisten edunvalvojana sekä suomalaisen elämäntavan turvaajana.

Verkkosivujensa mukaan Sinimusta Liike näkee monikulttuurisen yhteiskuntakokeilun luonnottomana ja vaarallisena ilmiönä, joka johtaa väistämättä valkoisen kantaväestön korvautumiseen vierailla väestöillä ja järjestäytyneen länsimaisen yhteiskunnan romahtamiseen.

Puheenjohtaja Tuukka Kuru totesi viime joulukuussa Helsingin Sanomissa Sinimustan Liikkeen olevan rotuidentiteettiä ylläpitävä puolue.

– Eli meitä voi pitää siltä osin rasistisena oikeistoradikaalina liikkeenä, että kyllä me koemme, että suomalaiset ovat arvokkaampia kuin vieraat kansat, Kuru sanoi.

Suvi Hokkanen on 25-vuotias lähihoitaja ja sosionomiopiskelija. Kuva: Sinimusta Liike.

Rappiokulttuuri kitkettävä juurineen pois

Akaassa asuu ainakin kaksi Sinimustan Liikkeen kansanedustajaehdokasta. Lauri Hokkanen on 30-vuotias rakennusalalla työskentelevä työnjohtaja.

– Olen naimisissa ja meille syntyy lapsi alkukeväällä. Olen yksi Sinimustan Liikkeen perustajista ja toimin tällä hetkellä varapuheenjohtajana ja viestintävastaavana. Vastaan puolueen graafisesta ilmeestä ja toimin Sinimustan podcastin toisena juontajana, Lauri Hokkanen kertoo Sinimustan Liikkeen sivuilla.

– Asia, jolle olen päättänyt pyhittää koko elämäni on valkoisen rodun olemassaolon turvaaminen. Suomalaisena tämä tarkoittaa erityisesti Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden turvaamista, Hokkanen kirjoittaa.

Toinen akaalainen Sinimustan Liikkeen kansanedustajaehdokas on 25-vuotias lähihoitaja ja sosionomiopiskelija Suvi Hokkanen.

– Asustelen tällä hetkellä aviomieheni kanssa Akaassa, perheeseemme odotetaan esikoista syntyväksi keväällä, Suvi Hokkanen kertoo liikkeen sivuilla.

Suvi Hokkanen lähti Sinimustan Liikkeen jäsenenä ehdolle, koska hän uskoo, että jokaisella riittää tehtävää paremman huomisen ja turvallisemman Suomen puolesta.

– Lapsilleni en halua monikulttuurisuuden tuhoamaa tulevaisuutta, jossa kansojen omaleimaisuus on pyyhitty pois ja jäljellä on pelkkää harmaata massaa. Suomi ja verenperintönä tuleva suomalaisuus ovat minulle tärkeimpiä asioita elämässä, Suvi Hokkanen toteaa.

Suvi Hokkasen mukaan tarvitaan perusteellista yhteiskunnallista muutosta, jotta kansamme voisi jatkossa elää puhtaassa ja uniikissa kotimaassaan.

– Yksilökeskeisen ja materialistisen elämäntavan ihannoimisen sijaan keskiöön on asetettava perhe ja terveet elämäntavat. Rappiokulttuuri ja kaikenlaiseen velttouteen kannustava ilmapiiri on kitkettävä juurineen pois keskuudestamme.

Lue myös: ”Panetteli ja solvasi etenkin maahanmuuttajia sekä homoseksuaaleja” – Sinimustan Liikkeen Olavi Saarelainen tuomittiin käräjillä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan: Kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen syttyi Viialassa

Kommentit (7)

 1. kariansamaa

  Muuten ihan ok, mutta mielestäni poliitikkaan tulee saattaa ikärajat jo elämänkokemuksillista syistä:

  Kunnallistouhuiluun 30.

  Eduskuntaan 40 ja Ministereiksi 50 vuotta.

  Menkeepä kakarat kasvamaan elämällä!

 2. jukkaketonen

  Erittäin hyvä kirjoitus ja mainos Akaan Seudulta!
  Puolueen ohjelmassa on paljon hyvää, vaikkakaan kaikesta en olekaan samaa mieltä.
  Virkistävä vaihtoehto äänestäjille! Iso peukku!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?