Näin osallistut Akaan Seudun piparkakkutalokisaan – Lukijoiden suosikit palkitaan lahjakortilla

Osallistu piparkakkutalokisaan lähettämällä kuva työstäsi osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi. Kuva: Sara Riihimäki

Akaan Seutu julistaa piparkakkutalokisan. Julkaisemme kilpaan osallistuvien talojen ja muiden piparkakkurakennelmien kuvat nettisivuillamme ja painetussa lehdessä. Ota kuva piparkakkutalostasi ja lähetä se meille 19. joulukuuta mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi. Muista liittää mukaan myös tekijöiden nimet.

Akaan Seudun lukijat saavat äänestää omasta mielestään onnistuneinta piparkakkutaloa. Eniten ääniä saanut palkitaan 50 euron lahjakortilla, sijoille kaksi ja kolme sijoittuvat piparkakkuarkkitehdit saavat 30 euron lahjakortit.

Kisaan voi osallistua myös muilla piparirakennelmilla. Kuva Tarja Antola

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?