Työvoima- ja osaajapulaväännössä on edettävä tositoimiin, Senior partnereilla on tepsivä lääke

Kauppatieteiden tohtori Päivi Myllykangas (vas.) ja kauppatieteiden maisteri Pauliina Inervo haluavat, että yhteiskunnassamme vellova yksipuolinen keskustelu työvoima- ja osaajapulasta siirtyisi ratkaisuvetoiseksi. Senior partnerit vakuuttavat, että yksi tepsivä lääke olisi jokaisen yrityksen ravistelu, jossa tunnistettaisiin yrityksissä piilossa oleva osaaminen. (Kuva: Susanna Lyly)Puhe työvoima- ja osaajapulasta on juurtunut kestoaiheeksi maamme yhteiskunnallisessa keskustelussa. Kauppatieteiden tohtori Päivi Myllykangas ja kauppatieteiden maisteri Pauliina Inervo ovat kyllästyneet paikalleen jämähtäneeseen surkutteluun. He tarjoavat yhdeksi ratkaisuksi yrityksen kuin yrityksen kokemusperäisen ja kollektiivisen osaamisen kartoitusta. Kunkin talon sisällä oleva osaaminen on jokaisen yrityksen arvokkainta pääomaa. Kaksikko on vakuuttunut, ettei läheskään kaikissa yrityksissä tunneta oman henkilökunnan kokemusperäistä ja kollektiivista osaamista.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.