Pirkanmaan Yrittäjä -lehden jättävä Ville Kulmala tuntee paperilehden voiman ja maakunnan yrittäjäkentän monipuolisuuden

Ville Kulmala on päättämässä 13 vuoden työrupeaman Pirkanmaan Yrittäjät -lehdessä. Hän on nähnyt toimitussihteerivuosinaan laadukkaan paperilehden voiman. Kirjoittavana ja valokuvaavana toimittajana mies on tehnyt yrittäjyydestä huikeat 3 500 juttua. (Kuva: Matti Pulkkinen)Runsaan vuosikymmenen Pirkanmaan Yrittäjä -lehteä toimittanut Ville Kulmala, 42, pitää aluejärjestön päätöstä jakaa oma aviisi suurelle yleisölle kauaskantoisena ja aikanaan rohkeutta vaatineena ratkaisuna. Ja siitä toimitussihteeri on vakuuttunut, että säännöllisesti ilmestyvä lukupaketti on syventänyt pirkanmaalaisten tietoisuutta yrittäjyydestä. Yli 3 500 yrittäjä- ja yritysjuttua kirjoittaneena Kulmala tietää, että aluejärjestön lehdellä on ollut erityisen merkittävä rooli kunta-, alue- ja eduskuntavaalien yhteydessä. Aviisi on pitänyt näyttävästi esillä yrittäjätaustaisia ehdokkaita.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.