Eilamaria Leskinen ja Ilpo Laspas esiintyvät Akaan kirkossa

Akaan kirkossa konsertoivat sunnuntaina 9.10.2022 sopraano Eilamaria Leskinen ja urkusi Ilpo Laspas. Ohjelmassa on pääosin suomalaista musiikkia. Mukana on monia tuttuja, harvemmin kuultuja rakastettuja lauluja säveltäjiltä Merikanto, Hannikainen, Haapasalo ja Lindberg sekä urkusooloja. Uudempaa musiikkia edustavat kaksi Veikko Norontauksen laulua, Taas sanallas sä ruokit meitä ja Psalmi 139.

Eilamaria Leskinen on esiintynyt useissa ooppera- ja operettirooleissa sekä kirkkomusiikkiteoksissa ja hän konsertoi aktiivisesti. Häneltä on ilmestynyt neljä levytystä.

Eturivin suomalaisiin urkureihin ja cembalisteihin kuuluva Ilpo Laspas on Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja tohtoriksi valmistunut taiteilija. Hän on saavuttanut menestystä kansainvälisissä kilpailuissa

Konsertti Akaan kirkossa sunnuntaina 9.10.2022 kello 14 alkaen. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa käteisellä. Tilaisuuden järjestää Akaan seurakunta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?