Tehyn ja Superin työtaistelutoimet vaikuttavat potilaisiin Pirkanmaalla – Tutkimuksia ja toimenpiteitä voidaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla

Taysin mukaan Tehyn ja Superin toimeenpanemat työtaistelutoimet eli vuoronvaihtokielto, ylityökielto ja työntekijän siirtokielto voivat aiheuttaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä joissakin tilanteissa sen, että hyvin lyhyelläkin aikataululla potilaiden tutkimuksia ja toimenpiteitä joudutaan perumaan.

Peruutuksen yhteydessä annetaan lisätietoja uutta aikaa varten.

Tehyn ja Superin järjestöt ovat asettaneet tilapäisen siirron kiellon kunta-alalla työskentelevälle jäsenistölle torstaista 15.9. alkaen.

Järjestöt ilmoittivat, että järjestön jäsenet eivät kiellon aikana siirry omasta työtehtävästään tai työskentelypaikastaan toiseen työtehtävään tai työskentelypaikkaan.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa palveluja Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniin kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?