Katso video loppuhetkistä ja etsi kaverisi 150 kuvan galleriasta: Viialan Peli-Veikkojen juhlaturnaus ratkesi vasta liigajoukkueen maalivahdin toisella rankkarilla

Jalkapalloseura Viialan Peli-Veikot juhlisti 65-vuotistaivaltaan useiden eri ikäluokkien kesken pelatussa turnauksessa lauantaina 10. syyskuuta. Turnaukseen pääsyn kriteerinä oli täysi-ikäisyys, eli nykyjunnuja ei mukana nähty. Nuoruus oli kuitenkin valttia, sillä nuorimmat mukaan päässeet, vuosina 2002–2004 syntyneet pelurit veivät finaalissa voiton vuosi8na 1983–1986 syntyneistä.

Finaalin varsinainen peliaika päättyi 0–0, ja sen jälkeen mentiin rangaistupotkukilpailuun. Siinäkään ensimmäiset viisi kierrosta eivät tehneet eroa joukkueiden välillä, mutta seitsemännellä kierroksella vuonna 2002 syntynyt ja FC Hakan veikkausliigajoukkueeseen kuuluva Kalle Kohonen torjui ensin vastustajan vedon ja pamautti sen jälkeen itse nahkakuulan varmuudella verkkoon.

Jutun kuvagalleriassa on otoksia voittajajoukkueen ja sen vastustajan otteista alkusarjan viimeisestä pelistä, rankkareille menneestä välierästä ja turnauksen finaalista.

 

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?