Pirkanmaalaiset antoivat arvokasta tietoa Mieluisin luontokohde -kyselyssä maakuntakaavatyöhön

Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen kiittelee pirkanmaalaisia aktiivisuudesta. Maakuntalaiset osallistuivat kesän aikana runsaslukuisesti Mieluisin luontokohde -kyselyyn, jonka Pirkanmaan liitto toteutti. Vastaukset ovat tärkeäsä roolissa maakuntakaavan uudistamisessa, jota parhaillaan tehdään vaihemaakuntakaavan muodossa.Parhaillaan käynnissä oleva Pirkanmaan maakuntakaavan uudistaminen kiinnostaa kovasti maakuntalaisia. Tällä kertaa maakuntakaavaa päivitetään vaihemaakuntakaavamenettelyllä. Sillä nostetaan keskiöön elonkirjo ja energian uudenlaiset kehittämisperiaatteet. Pirkanmaan liiton suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen kiitteleekin nyt pirkanmaalaisten osallistumisintoa ja heidän antamiaan vastauksia Mieluisin luontokohde -kyselyyn. Rissasen mukaan runsaat 300 vastausta sisältävät arvokasta tietoa, joka hyödynnetään suoraan vaihemaakuntakaavan laadinnassa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.