Toijalan rautatieaseman kokoontumis- ja kokoustila on poissa käytöstä toistaiseksi

Akaan kaupungin vuokraama Toijalan rautatieasemalla sijaitseva kokoontumis- ja kokoustila on toistaiseksi poissa käytöstä vesivahingon vuoksi. Tila sijaitsee asemarakennuksen keskustan puoleisessa päädyssä. Kuva: Oona Eskeli.

Akaan kaupungin vuokraama Toijalan rautatieasemalla sijaitseva kokoontumis- ja kokoustila on toistaiseksi poissa käytöstä, kaupunki tiedotti tänään perjantaina 2. syyskuuta.

Syynä on tiloissa tapahtunut vesivahinko.

– Kaikki tulevat tilavaraukset ja kokoontumiset on valitettavasti peruttu, kaupunki harmittelee tiedotteessa ja lupaa tiedottavansa, kun tila on jälleen käytössä.

Kaupungin loppuvuodesta 2019 vuokraama tila on maksutta käytössä paikallisille yhdistyksille, ja lisäksi sitä voivat korvausta vastaan varata yritykset ja Akaan ulkopuoliset tahot.

Akaan Seudussa on aiemmin kerrottu, että Toijalan asemarakennukseen on kaavailtu putkiremonttia, mutta rakennuksen omistaja VR päätti siirtää remontin tälle vuodelle kaavailtua toteutusta.

Syyksi siirrolle on kerrottu se, että urakasta saatiin ainoastaan budjetin ylittäneitä tarjouksia.

Lue myös:

Toijalan asemarakennukseen kaavaillut remontit siirtyvät – Putkien kunnostuksesta saatiin ainoastaan budjetin reilusti ylittäneitä tarjouksia (1.8.2022)

Akaan kaupunki hankki Toijalan rautatieasemalta kokoustilan yhdistyksille ja aikoo jatkossakin satsata asema-alueisiin – Yhdistysaktiivi Liisa Sjöblomin mielestä tila on hieno kädenojennus (12.4.2020)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?