Pasi Mäkinen: ”Hallitus- ja strategiatyön aktivoinnissa pk-yritysten valtavat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet”

Pasi Mäkinen kuvaa seitsemää vuottaan Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtajana antoisiksi. Hän oppi tuntemaan tarkasti yrittäjien arjen. Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on paljon mahdollisuuksia, jotka tulisivat esille organisoidussa hallitustyöskentelyssä ja määrätietoisessa strategiatyössä. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaan Yrittäjien eläköitynyt toimitusjohtaja Pasi Mäkinen herättelee tuhansia pirkanmaalaisia pienien ja keskisuurten yritysten yrittäjiä vahvistamaan omaa hallitus- ja strategiatyötään. Mäkisen mukaan suuri osa pk-yrityksistä toimii tuote- tai palvelukärjellä. Esimerkiksi uudet innovaatiot jäävät tunnistamatta, kun hallituksen toiminta on epäsäännöllistä ja passiivista. Vastaavasti yrityksen strategian päivittämisen laiminlyöminen hyydyttää ajassa elämisen, oikea-aikaiset satsaukset tulevaisuuteen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.