Osallistu Akaan Seudun kyselyyn – Mikä on parasta kesässä?

Kukkakärpäset kuuluvat kesäpäivään. Kuva Reijo Onnela.

Mikä on parasta kesässä?
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentit (2)

  1. Yrjö Johannes

    Parasta kesässä 2022. On tiettävästi saatettu Akaan kaupungin viranomaisten ja työntekijöiden tietoon seuraavaa. Koska Toijalassa sijaitseva kaupungin virastotalo on tyhjennetty huhu puheisiin perustuvan sisäilma ongelman vuoksi niin korvaavat tilat löytyivät yllättäen Viialasta tyhjillään olevasta keskustan koulutalosta. Näin säästetään kaupunkilaisten kustannuksia kun voidaan luopua turhista väistötiloista. ja vielä: Akaan kaupunki laittoi liki yhdeksän miljoonaa euroa kyseisen koulun ” korjaukseen ” joten kyllä siellä kelpaa kaupungin henkilökunnan löhöillä. Ja tilaa riittää vaikka jokaiselle jalkaparille oma huone. Näin ei naapuri tule häiritsemään vaikka päikkäreitä kesken työpäivää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?