Ilmasotakoulu järjestää Pihti 22 -harjoituksen Pirkkalan tukikohdassa ensi viikolla – Ilmassa yhdeksän suihkukonetta

Ilmasotakoulun Hävittäjälentolaivue 41 lentää yhdeksällä Hawk-suihkuharjoituskoneella Pihti 22 -lentotoimintaharjoituksessa 27.6.–1.7.2022, kertoo Ilmavoimien tiedote.

Tiedotteessa todetaan, että harjoituksessa lennetään koulutusohjelmien mukaisia lentoja maanantaista torstaihin kello 9–21 ja perjantaina 9–15 välisenä aikana. Lentotoiminta tapahtuu Pirkkalan lähiharjoitusalueilla sekä merialueella Porin edustalla, ja harjoitukseen voi liittyä matalalentotoimintaa.

Lentotoiminnasta aiheutuva melu voi aiheuttaa häiriötä, jota pyritään ehkäisemään välttämällä asutuskeskusten yllä lentämistä sekä noudattamalla lentomelua vähentäviä lentomenetelmiä aina, kun se on mahdollista, tiedotteessa linjataan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?