Harri Säteri seuraa mielenkiinnolla Akaan asioita ja osallistuu paikalliseen klassikkotapahtumaan niin usein kuin mahdollista – Synnyinkaupunkinsa myöntämät huomionosoitukset tiistaina vastaanottanut kultaveskari odottelee NHL:stä ”järkevää tarjousta”

Akaan Toijalasta kotoisin olevan sekä olympia- että MM-kultaa Suomen jääkiekkomaajoukkueessa tänä vuonna voittaneen maalivahti Harri Säterin kunnialaatta paljastettiin Toijalan keskusurheilukentällä tiistaina 21. kesäkuuta osana Akaan kaupungin järjestämää huomioimistilaisuutta. Keskusurheilukentän pukukoppirakennuksen etuseinustaan kiinnitetyn messinkisen laatan paljastamisen lisäksi tilaisuuden ohjelmaan kuului kultaveskarin mukaan nimetyn polun virallinen käyttöönotto: samaisen urheilukentän vierustalla sijaitseva ja aiemmin nimeämätön kevyenliikenteenväylä tunnetaan jatkossa Säterinpolkuna. Vaikka Säterin lapsuudessaan ja nuoruudessaan ahkerasti käyttämä luonnonjääkaukalo onkin nykyään tehnyt tilaa kaukalottomalle tekojäälle ja vaikka minkäänlaisesta jäästä ei ollut lämpöisenä ja aurinkoisena kesäpäivänä tietoakaan, oltiin tiistaisessa tilaisuudessa kiistatta Säterin urheilu-uran alkutahtien äärellä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.