Olympiavoittaja Harri Säteri vastaanotti huomionosoituksensa tänään tiistaina

Jääkiekkomaalivahti Harri Säterin hymy oli leveä, kun hänen kunniakseen Toijalan keskusurheilukentälle kiinnitetty laatta paljastettiin tänään tiistaina 21. kesäkuuta. Kuva: Oona Eskeli.

Akaan Toijalasta kotoisin oleva sekä olympia- että MM-kultaa Suomen jääkiekkomaajoukkueessa tänä vuonna voittanut maalivahti Harri Säteri vastaanotti Toijalan keskusurheilukentällä tänään tiistaina Akaan kaupunginhallituksen toukokuisen päätöksen mukaiset huomionosoitukset.

Huomionosoituksia ovat keskusurheilukentän pukukoppirakennuksen etuosaan kiinnitetty messinkinen kunnialaatta sekä aiemmin nimeämättä jääneen ja samaisen urheilukentän vierustalla sijaitsevan kävelytien nimeäminen Säterinpoluksi.

Laatta paljastettiin ja Säterinpolku otettiin käyttöön kutsuvierastilaisuudessa, johon osallistuivat kaupungin ja median edustajien lisäksi muun muassa Harri Säterin Henna-vaimo ja Hertta-tytär sekä hänen vanhempansa Ismo ja Tuula.

Tilaisuudesta sekä Harri Säterin tunnelmista kerrotaan lisää myöhemmin kuvien kera Akaan Seudun verkkolehdessä sekä ensi viikon paperilehdessä.

Lue myös:

Akaan kaupunginhallitus päätti olympiavoittaja Harri Säterin muistamisesta – Toijalaan tulee sekä polku että messinkilaatta ja laatasta myös kuva (3.5.2022)

Juttua päivitetty 21.6.2022 kello 16.35 vaihtamalla keskusurheilukentän kirjoitusasu Akaan keskusurheilukentästä Toijalan keskusurheilukentäksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?