Maailmanensi-ilta lähestyy, mutta dekkaristi Seppo Jokinen ja dramaturgi-ohjaaja Panu Raipia janoavat jo jatkoa Komisario Koskinen ja pahanpuhujat -uutuusnäytelmälle

Median edustajat saivat seurata tämän viikon tiistaina kahden katkelman verran ensi viikon torstaina maailmanensi-iltansa saavaa Komisario Koskinen ja pahanpuhujat -näytelmää. Tapahtumat kuljettavat Koskisen (Tommi Raitolehto) kuvataiteilija Vanessa Seppelkedon (Elina Rintala) ateljeehen. (Kuva: Matti Pulkkinen)Tampereen Komediateatteri esittää kesäkuun 9. päivästä lähtien uniikkia Komisario Koskinen -tarinaa kesäteatterissaan. Rikoskirjailija Seppo Jokinen ja dramaturgi-ohjaaja Panu Raipia ovat puskeneet pario vuotta tiivistä yhteistyötä, jonka hedelmänä on syntynyt ensi viikon torstaina maailmanensi-iltaan tuleva Komisario Koskinen ja pahanpuhujat -näytelmä. Miesten yhteistyö on sujunut niin hersyvästi, että he lupailevat jo jatkoa uutukaiselle Koskinen-jännärillensä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.