Ainutlaatuinen vaalisuma kirittää perussuomalaisten uutta puheenjohtajaa – Sami Kymäläinen odottaa jytkyä eduskuntavaaleista Pirkanmaalla

Perussuomalaisten Pirkanmaan piiriä johtava Sami Kymäläinen sanoo, että lähivuodet ovat hyvin työntäyteiset. Elämme vaalisumaa. Paikallisestimkunnat ovat uuden äärellä. Hyvinvointialueet rakentuvat ja aloittavat toimintansa. Suomalainen yhteiskunta natisee liitoksissaan. Eduskuntaan tarvitaan näkijöitä ja tekijöitä. (Kuva: Matti Pulkkinen)Tämän vuoden alussa Pirkanmaan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana aloittaneen orivesiläisen pääluottamusmies-työsuojeluvaltuutettu Sami Kymäläisen puoluetyötä leimaa harvinainen vaalisuma. Mies hyppäsi vauhdista kaikkien aikojen ensimmäisten aluevaalien vaalivankkureiden ohjaksiin viime tammikuussa. Nyt hän keskittyy marraskuisiin seurakuntavaaleihin sekä ensi keväänä pidettäviin eduskuntavaaleihin. Vuoden 2024 tammikuussa suomalaiset valitsevat seuraajan presidentti Sauli Niinistölle, ja kesäkuun alussa kansa äänestää uudet mepit Euroopan parlamenttiin. Vuosi 2025 tuo jälleen alue- ja kuntavaalit.   
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.