Sasky remontoi ylioppilastaloa 2,5 miljoonalla eurolla vuosina 2024-25: ”Tärkeintä, että talolle saadaan elämää!”

Aleksin Ravintolat Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Sinivuori (oik.) odottaa mielenkiinnolla yhteistyötä Saskyn kanssa. Siitä on tulossa Tampereen ylioppilastalon uusi isäntä. Tiiliholvi on Tampereen perinteikkäimpiä ravintoloita, joissa satsataan sali- ja keittiöhenkilökuntaan. Ravintola tarjoaa jatkossa harjoittelupaikkoja Saskyn opiskelijoille. (Kuva: Matti Pulkkinen)SASKY-koulutuskuntayhtymällä on selkeät askelmerkit Tampereen ylioppilastalon suhteen. Tulevat omistajat odottavat Tampereen kaupungin myyntipäätöksen lainvoimaistumista. Heti kaupan varmistuttua saskylaiset kutsuvat Museoviraston asiantuntijat kohteeseen, jossa selvitetään remontin reunaehdot. Uusi isäntä tapaa myös vuokralaiset, joilla on toimintaa kiinteistössä. Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti lupailee, että historiallinen rakennus pesee kasvonsa vuosina 2024 ja 2025 toteutettavassa remontissa. Hankkeen valmistuttua koulutuskuntayhtymä aloittaa kohteessa opetustoiminnan.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.