Sakara Recordsille pikavauhtia kiinnitetty akaalaistaustainen Stoned Statues julkaisee debyyttialbuminsa perjantaina – Keikkasettejään Aki Sirkesalon vanhalla treenikämpällä hiova yhtye on jo päässyt lämmittämään lavoja esikuvilleen

Kun Akaan Seutu jututti vaihtoehtometallia soittavaa Stoned Statues -yhtyettä eli Akaassa varttuneita Markus Hakalaa ja Allu Tanskasta sekä ylivieskalaista Jenna Kosusta ensi kertaa viime heinäkuussa, oli kolmikko valmistautumassa loppukesän keikkoihin sekä debyyttialbuminsa omakustannejulkaisuun syksyllä 2021. Kyseisistä loppukesän keikoista yhdestä, Liedon SmugglerRokista, sai 7. elokuuta alkunsa tapahtumaketju, jonka todenperäisyyden tajutakseen nuoret muusikot joutuvat edelleenkin välillä nipistelemään itseään: esiintyminen poiki yhtyeelle levytyssopimuksen metallimusiikin julkaisussa meritoituneen Sakara Records -yhtiön kanssa. Nyt Stoned Statues on tilanteessa, jossa yhtyeen nimeä kantavan debyyttilevyn julkaisu koittaa viimein perjantaina 22. huhtikuuta ja kesällä odottavat festarikeikat metallimaailman tunnetuimpien nimien – kuten Iron Maidenin ja Slipknotin – seurassa. Tampereella loppuvuodesta 2019 perustetun yhtyeen jäsenet ovat bänditaipaleen alusta asti linjanneet tavoittelevansa kansainvälisiä markkinoita sekä uria muusikoina. Kovien tavoitteidensa vuoksi määrätietoisesti töitä tehnyt yhtye sanoo tietyllä tapaa osanneensa odottaa levytyssopimusta jonkun nimekkään yhtiön kanssa, mutta unelman realisoitumisen nopea aikataulu on lyönyt jäsenet ällikällä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.