Säännölliset Lauantaiseurat käynnistyvät 16.4. Galleriakirkossa Sotkialla

Galleriakirkon Ystävät ry järjestää Lauantaiseurat 16.4. kello 15 Galleriakirkossa Sotkialla osoitteessa Kinnarintie 13 C 37960 Akaa. Puhujana Lauantaiseuroissa on akaalaisille tuttu pastori Harri Johansson.

Johansson toimi lähes 20 vuotta Toijalan helluntaiseurakunnan pastorina, ja vuodesta 2015 lähtien hän on työskennellyt Lempäälän helluntaiseurakunnan pastorina. Hän on tehnyt myös lukuisia saarnamatkoja ulkomaille. Harri Johansson tunnetaan erinomaisena Raamatun opettajana ja taitavana sanan julistajana.

Jatkossa Galleriakirkon Ystävät järjestää Sanan ja Laulun iltoja joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona kello 18. Uutena toimintana järjestettäviä Lauantaiseuroja pidetään joka kuukauden kolmas lauantai kello 15 alkaen.

Seurojen päätteeksi on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?