Akaa-Volley nujersi Hurrikaani Loimaan puhtaasti 3–0 ja tasoitti voitot – Pronssimitalit jaetaan huomenna Toijalan monitoimihallilla

Kuvassa syöttävä Akaa-Volleyn Kristo Kollo teki monarin tiistai-illassa korkeimman pistemäärän. Täyteen halliin toivat hienosti väriä myös kolme bussilastillista Hurrikaani Loimaan keltamustia faneja. Kuva: Mikko Peltoniemi

Akaa-Volley voitti tiistai-iltana täpötäydessä Toijalan monitoimihallissa Hurrikaani Loimaan 3–0 ja tasoitti voitot 1–1:een. Pronssimitalisarja katkeaa kahdesta voitosta, ja seuraava peli on Akaassa heti huomenna keskiviikkona kello 18.30. Sen jälkeen tiedetään, ripustetaanko Akaa-Volleyn pelaajien ja taustajoukkojen kaulan seuran ensimmäiset SM-mitalit.

Akaan tehokkain oli tiistaina yleispelaaja Kristo Kollo, joka nakutti 18 pistettä. Joni Mikkosen tilille kertyi 13 ja Urpo Sivulalle 10 pistettä. Keskipelaajista Sauli Sinkkonen teki 9 ja Panu Pitkänen 6 pistettä.

Akaa-Volley on monesti vaipunut kahden voitetun erän jälkeen vaikeuksiin, ja tiistainakin Hurrikaani vei kolmatta erää kalkkiviivoille saakka. Akaa kuitenkin nousi ohi, ja kapteeni Mikkonen pamautti ässällä loppulukemiksi 27–25.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?