”Ylöjärven on liityttävä Tampereeseen sote-uudistuksen vanavedessä”, konkaripoliitikko Mika Kotiranta vaatii kuntaliitosta

Lähes 30 vuotta Ylöjärven kunnalliselämään voimakkaasti vaikuttunut kokoomuspoliitikko Mika Kotiranta katsoo, ettei nykymuotoinen Ylöjärvi pärjää hyvin tulevaisuudessa. Hänen mukaansa paikkakunnalla on selkeät merkit, että kaupunki ei yhtä hyvässä vedossa kuin muut Tampereen kehyskunnat. - Nyt on tunnustettava tosiasiat ja aloitettava oikea-aikaisesti kuntaliitoshanke Tampereen kanssa. Yhdistyminen on kivutonta tehdä sote-muutoksen rinnalla. Ylöjärvestä tulee luonteva osa nauhamaista Tamperetta, joka kasvaa koko ajan. (Kuva: Matti Pulkkinen)33 529 asukkaan Ylöjärven on tehtävä vapaaehtoinen ja ripeäaikatauluinen kuntaliitos Tampereen kanssa. Tätä vaativat kokoomuksen pitkäaikainen kärkikunnallisvaikuttaja Mika Kotiranta sekä Kauppakeskus Elon isä, investori Jaakko Pirtinaho. He perustelevat yhdistymistä Tampereeseen Ylöjärven alueen elinvoiman turvaamisella ja vahvistamisella. Paikkakunta tarvitsee merkittäviä uusia yrityksiä, jotka tuovat oikeita työpaikkoja. Palvelut kaipaavat kehittyäkseen lisää asiakkaita eli uusia ylöjärveläisiä. Muuttovoitto on nostettava vähintään kolmenumeroiseksi. – Viime vuodet asukasmäärän kasvu on polkenut paikoillaan, ja se voi pahimmassa tapauksessa olla tämän vuoden lopulla jopa miinusmerkkinen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.