Vakuutusyhtiöt suosivat nyt yhteistyö- tai kumppaniyrityksiä hinaus- ja tiepalveluissa

Monet hinaus- ja tiepalveluyrittäjät ovat satsanneet merkittävästi kalustoonsa. Heidän investointinsa ovat mittavia. Nykyään vakuutusyhtiöt suosivat yhteistyö- ja kumppaniyrityksiä. Asiakkaiden sormi menee suuhun, kun esimerkiksi paikallinen hinaus- ja tiepalveluyrittäjä ei olekaan oman vakuutusyhtiön partnerina. Eri vakuutusyhtiöt neuvovatkin asiakkaitaan perehtymään autovakuutusten sisältöihin tarkasti. (Kuva: Matti Pulkkinen)Kun autoilijat tarvitsevat hinaus- ja tiepalveluja, heitä voi odottaa yllätys. Jos autoilija on jossakin tilanteessa tallentanut puhelimeensa vaikkapa paikallisen hinausyrittäjän yhteystiedon, ja hän tilaa tutulta ja hyväksi kokemaltaan palvelun tuottajalta nyt apua, hänen asiointinsa oman vakuutusyhtiön kanssa voi takellella. Syynä on se, että vakuutusyhtiöt haluavat, että niiden autovakuutusasiakkaat käyttävät yhtiön ohjeistamaa palvelua.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.