Akaan kouluissa luovutaan 1.–5.-luokkalaisten maskisuosituksesta – Työpaikoille suositellaan maaliskuussa osittaista etätyötä

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä tiedotti tiistaina 15. helmikuuta, että Pirkanmaan kouluissa luovutaan 1.–5.-luokkalaisten maskisuosituksesta helmikuun lopussa. Maskien käyttöä suositellaan edelleen THL:n linjauksen mukaisesti yli 12-vuotiaille myös kouluissa.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on linjannut, että kouluissa noudatetaan annettuja suosituksia.

Ohjausryhmä suositteli niin ikään, että helmikuun jälkeen työpaikoilla siirrytään vahvasta etätyösuosituksesta osittaiseen etätyöhön. Näin on päätetty toimia myös Akaassa. Henkilöstöllä säilyy vahva maskisuositus kaikissa kohtaamisissa.

Pirkanmaalla on voimassa aluehallintoviraston rajoitus sisätiloissa pidettävien yleisötilaisuuksien yleisömäärästä 18.2.2022 asti. Pandemiaohjausryhmä ei esitä jatkoa rajoitukselle. Sen sijaan tartuntatautilain mukaista ”turvavälipykälää” 58d esitetään aluehallintovirastolle jatkettavaksi helmikuun loppuun asti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?