AITO SÄÄSTÖPANKIN VUOSI 2021: Fuusion edut konkretisoituvat erinomaisena tuloskuntona, kohtuuhintaisten perheasuntojen tarjonta lisäisi asuntolainakauppaa

Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen sanoo, että Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimiva pankki on erinomaisessa tuloskunnossa. - Rahasto- ja vakuutussäästöt +20,8 %, asuntoluottokanta +4,4 %, vakavaraisuus 22,52 %, hyvijä tekoja 2 50 000 eurolla, verkkotapaamisten NPS 83,6 ja uusia asiakkaita +3200, hän perustelee. (Kuva: Matti Pulkkinen)16-jäsenisen säästöpankkiryhmän toiseksi suurin toimija, pirkanmaalaissatakuntalainen Aito Säästöpankki hankkiutui erinomaiseen tuloskuntoon viime vuoden aikana. Peräti 11,7 miljoonan euron liikevoiton takana on onnistunut yhdistyminen Huittisten Säästöpankin kanssa ja voimakas 3 200 uuden asiakkaan virta. Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen listaa, että asiakastoiminnan tuottojen kasvu, erittäin vahva taloudellinen asema ja luottosalkun hyvä laatu leimaavat viime vuotta. Huomionarvoista on, että pankki kirjasi viime vuonna vain 639 000 euroa luottotappioita, mikä on pieni määrä verrattuna 1,14 miljardin euron taseeseen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.