Aluehallintovirasto: Tilojen sulkua koskeva päätös ei jatku Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei ole jatkamassa tartuntatautilain 58 g -pykälän mukaista, tiettyjen tilojen sulkemista koskevaa määräystä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle 4.2.2022 jälkeen. Aluehallintovirasto arvioi kokoontumisrajoituksia koskevan päätöksen valmistuvan tänään tai huomenna.

– Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto ei ole jatkamassa voimassa olevaa tartuntatautilain 58 g -pykälän mukaista, tiettyjen tilojen sulkemista koskevaa määräystä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella sen päättyessä eli 4.2.2022 jälkeen, aluehallintoviraston torstaina päivällä lähettämässä tiedotteessa todetaan.

Pirkanmaan sairaanhoitopiiriä koskevan uuden, tartuntalain 58-pykälän mukaisen kokoontumisrajoituksia koskevan päätöksen arvioidaan valmistuvan torstaina tai perjantaina 4.2. Aluehallintovirasto tiedottaa uudesta päätöksestä tiedotetaan erikseen sen valmistuttua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?