ALUEVAALIT PIRKANMAALLA: Liike Nyt harmittelee valtion heikkoa uudistustiedotusta, puolue kannattaa ketterää hallintoa

Liike Nyt Tampereen puheenjohtaja Kalle Aaltonen odottaa, että pari puolueen ehdokasta raivaa tiensä Pirkanmaan hyvinvointialueen aluevaltuustoon. Hän ihmettelee, että uutukaiseen valtuustoon pyrkii henkilöitä, jotka ovat jo kunnallis-, maakuntapäättäjiä ja lisäksi kansanedustajia. Uusi aluevaltuusto tarjoaa paljon töitä. Mistä monilla tuoleilla istuvat repivät aikansa jokaiseen tehtävään? hän perää. (Kuva: Kalle Aaltosen albumi)Liike Nyt lähtee Pirkanmaan hyvinvointialueen vaaleihin 27 ehdokkaan listalla. Liike Nyt Tampereen puheenjohtaja Kalle Aaltonen kritisoi valtiovaltaa liki olemattomasta kansalaistiedotuksesta. Hänen mielestään sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksessa ja aluevaaleissa on kysymys yhteiskunnallisesti niin merkittävistä asioista, että niistä olisi pitänyt tarjota oikea-aikaisesti ja perusteellisesti tietoa kansalaisille. Monet pirkanmaalaiset ovat kertoneet vaalikentillä Aaltoselle, etteivät he tiedä isosti, mistä vaaleissa on oikeasti kysymys.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.