Pirkanmaan uudet koronarajoitukset tulevat voimaan 8.1.2022 alkaen – Aluehallintovirasto antaa päätöksen perjantaina

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto valmistelee Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Punkalaitumen kuntien alueelle tartuntatautilain perusteella uutta päätöstä, joka koskee kokoontumisrajoitusta ja tilojen sulkua ajalle 8.1.– 21.1.2022. Päätös annetaan perjantaina 7.1.2022, ja siitä tiedotetaan erikseen päätöksen jälkeen.

Päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa mutta ei enää ulkotilassa. Tilojen sulkua koskeva määräys kohdentuu tiloihin aiempaa rajatummin. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Uudet määräykset eivät vaikuta alueella voimassa olevaan, tartuntatautilain 58 d -pykälän mukaiseen päätökseen, joka asettaa edellytyksiä tilojen käytölle ja koskee myös sellaisia tiloja ja toimintoja, jotka eivät ole sulkupäätöksen kohteena.

– Päätös annetaan perjantaina 7.1.2022, ja siitä tiedotetaan erikseen päätöksen jälkeen, aluehallintoviraston tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?