Kaupungin kuntosaleille ja saunoihin 10 henkilöä kerrallaan – Koronapassia ei oteta käyttöön

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä edellyttää, että kaupungin tiloissa tapahtuvassa toiminnassa kaikki käyttäjät noudattavat avin ohjeita, joilla tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Kuva Tarja Antola.

Maanantaina 13.12. tuli voimaan aluehallintoviraston päätös tilojen käytöstä. Päätös on voimassa vuoden loppuun. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on järjestettävä toiminta siten, että ihmisten tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on käsitellyt linjauksia ja päättänyt, että kaupungin kuntosaleilla ja saunoissa saa tästä eteenpäin olla enintään 10 henkilöä kerrallaan. Akaan kouluissa otettiin jo viime viikolla käyttöön maskisuositus myös neljännen ja viidennen luokan oppilaille.

Valmiusjohtoryhmä edellyttää, että kaupungin tiloissa tapahtuvassa toiminnassa kaikki käyttäjät noudattavat avin ohjeita, joilla tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Valmiusjohtoryhmä pitää tärkeänä, että esimerkiksi yhdistykset ja seurat jakavat tietoa omalle jäsenistölleen.

Kaupungin järjestämässä omassa toiminnassa ja tapahtumissa ei toistaiseksi ole käytössä koronapassia.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?