Petri Laaksosen ja Sommelo-kuoron yhteinen joulukonsertti Akaan kirkossa ensi lauantaina

Petri Laaksonen esiintyy Sommelo-kuoron kanssa Akaan kirkossa lauantaina 11. joulukuuta. Kuva: Jani Laukkanen

Petri Laaksosen ja Sommelo-kuoron yhteinen Joulu Pohjantähden alla -konsertti kuullaan Akaan kirkossa lauantaina 11. joulukuuta kello 18. Konsertti johdattelee kuulijansa kohti joulun rauhaa ja tunnelmaa.

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen muistetaan kauniiden joululaulujensa lisäksi muun muassa Täällä Pohjantähden alla -kappaleestaan sekä säveltämistään euroviisuhiteistä Eläköön elämä, Sata salamaa ja Oot voimani mun. Laaksonen tunnetaan välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana.

Sommelo on akaalainen pitkän linjan sekakuoro, jonka jouluisista konserteista on muodostunut perinne. Kuoroa johtaa Marjukka Manner.

Sommelo konsertoi myös Kylmäkosken kirkossa, missä kuoron oma Joulu tullut on -konsertti järjestetään keskiviikkona 15. joulukuuta kello 19. Konsertissa kuullaan sekä vanhoja tuttuja että uudempia joululauluja vaikuttavina kuorosovituksina.

– Ihanaa päästä konsertoimaan pitkän hiljaisuuden jälkeen yhdessä ja yleisölle. Konserttimme on loistava keino laskeutua joulun aikaan, kertoo kuoron taiteellinen johtaja Marjukka Manner.

Kummassakin konsertissa tarkastetaan kuulijoilta koronapassit. Lisäksi konserteissa suositellaan käytettävän kasvomaskeja, ja paikalle tulee saapua vain terveenä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?