Osallistu kyselyyn: Mitkä ovat lapsiperheen tärkeimmät sote-palvelut?

Ensimmäiset hyvinvointialuevaalit pidetään alkuvuonna 2022. Aluevaltuustot aloittavat toimintansa maaliskuussa 2022. Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueille 1.1.2023.

Uudistuksen myötä myös vastuu sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä siirtyy uusille hyvinvointialueille. Osallistu alla olevaan Akaan Seudun kyselyyn ja kerro, mitkä sinun mielestäsi ovat tärkeimmät lapsiperheiden sote-palvelut.

Lapsiperheiden tärkeimmät sote-palvelut

Jätä yhteystietosi, jos olisit valmis haastateltavaksi. Toimitus saattaa ottaa sinuun yhteyttä.

Jos haluat vastata nimettömänä, voit jättää yhteystietokentät tyhjiksi.
Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?