ALUEVAALIT PIRKANMAALLA: Solialidemokraatit tavoittelevat vaalivoittoa ja lupaavat aidon uudistuksen hallinnon ja palveluiden vinkkeleistä

Pirkanmaan sosialidemokraatit on ahkeroinut oman aluevaaliohjelmansa. Toiminnanjohtaja Harri Sandell (vas.) ja piirihallituksen puheenjohtaja Roope Lehto vakuuttavat, että Rauno Ihalaisen johdolla tehty paperi sisältää paljon konkreettisia ehdotuksia, tavotteita sekä päämääriä. SDP haluaa on aluevaalien voittaja. (Kuva: Matti Pulkkinen)Hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta -aluevaaliohjelma tarjoaa kattauksen, jolla Pirkanmaan sosialidemokraatit rakentavat valtaan päästessään uutukaista Pirkanmaan hyvinvointialuetta. Kahdeksan-sivuinen ohjelma on syntynyt pitkäaikaisen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajan, sairaalaneuvos Rauno Ihalaisen johdolla. Pirkanmaan Demareiden puheenjohtaja Roope Lehto ja toiminnanjohtaja Harri Sandell korostavat, että sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistus on toteuttava uusin eväin. Heidän mielestään hallinnon on oltava kevyt ja palvelut on tuotettava laatu-, saatavuus- ja asiakastyytyväisyyskärjillä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.