ALUEVAALIT PIRKANMAALLA: Kristillisdemokraatit haluavat äänileikkurin sekä hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen lautakunnan

Kristillisdemokraatit-puolue tavoittelee kolmesta viiteen paikkaa aluevaltuustosta. Piirin puheenjohtaja Piia Nurmela sanoo, että väkimäärältään pienten kuntien ääni on saatava kuulumaan aluevaltuustossa ja jokaisessa hyvinvointialueen elimessä. KD kannattaa johtokuntamallia. Valiokunnista on otettava mallin hyvät puolet käyttöön. (Kuva: Matti Pulkkinen)Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piirin puheenjohtaja Piia Nurmela on huolissaan asukasmäärältään pienten kuntien asukkaiden äänen kantautumisesta Pirkanmaan hyvinvointialueen päätöksentekoon. Hän toivoo viimeiseen saakka, että aluevaaleissa otettaisiin käyttöön äänileikkuri, jolla varmistettaisiin väestöltään pienten paikkakuntien äänen kuuleminen. Nurmela pitää välttämättömänä, että hyvinvointialueen organisaatioon perustetaan hyvinvoinnin ja terveydenedistämisen lautakunta. Sillä varmistetaan maakunnassamme 23 kunnan ja uutukaisen hyvinvointialueen tiivis yhteistyö.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.