Salla Tuomivaara tulee Akaaseen puhumaan eläinten hyvästä kohtelusta

Urjalan eläinsuojeluyhdistys järjestää Akaassa yleisötilaisuuden, johon tulee puhumaan pitkään eläinoikeustyötä tehnyt Salla Tuomivaara. Yhteiskuntatieteiden tohtori Tuomivaara on tunnettu sosiologi ja tietokirjailija, joka on työskennellyt muun muassa Animalian ja Luonto-Liiton toiminnanjohtajana sekä Kriittisen eläintutkimuksen verkoston puheenjohtajana.

Tuomivaaralta on ilmestynyt myös monia kirjoja, joista uusimman nimi on Syötävät koirat ja sympaattiset siat – Eläinten kohtaamisesta. Akaassa Tuomivaara puhuukin siitä, mitä on eläinten hyvä kohtelu.

Tilaisuus järjestetään Toijalan yhteiskoulun auditoriossa osoitteessa Kurisjärventie 18 torstaina 18.11. kello 18. Kello 17.30 yleisölle on kahvitarjoilu.

Salla Tuomivaara puhuu eläinten kohtelusta Toijalan yhteiskoululla torstaina 18. marraskuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?