Valmiusjohtoryhmä arvioi ajankohdan, jolloin maskien käytöstä Akaan kouluissa voidaan luopua

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä tiedotti 26. lokakuuta, että Pirkanmaalla maskisuositus jatkuu nykyisellään. Kouluissa maskeista voidaan luopua viikon kuluttua siitä, kun 12–15-vuotiailla oppilailla on kunnassa ollut mahdollisuus saada kaksi rokotetta.

– Tämä tarkoittaa, että Akaan kouluissa henkilökunta sekä kuudensien ja sitä ylempien luokka-asteiden oppilaat voinevat luopua maskeista viikolla 47. Samaan aikaan myös varhaiskasvatuksen henkilökunta voi todennäköisesti luopua maskien käytöstä sisätiloissa. Asiasta tiedotetaan lähempänä erikseen, kaupungin valmiusjohtoryhmä kertoo tiedotteessaan.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?