Nordic Bank tekee lainojen vertailusta helppoa

Usein tarvitsemme asioita, joihin säästömme eivät sillä hetkellä riitä. Uusi nykyaikaisempi auto, kodin remontoiminen käytännöllisemmäksi tai parempi tietokone helpottaisivat elämää. Ne ovat kuitenkin kalliita hankintoja ja vaativat jonkin verran ylimääräistä rahaa. Niitä varten voi käyttää säästöjä, jos sellaisia on kertynyt. Toisaalta koko säästötilin tyhjentäminen ei välttämättä ole järkevää, sillä olisi hyvä, että jotain säästyisi myös pahan päivän varalle. Tällaisessa tilanteessa apuun voi tulla vakuudeton kulutusluotto.

Lainan ottaminen itsessään ei ole paha asia, ja usein se on ainoa keino rahoittaa kalliimmat hankinnat. Lainoja kannattaa kuitenkin aina vertailla ensin. Kun vertailet lainat, voit säästää pienellä vaivalla merkittäviä summia. Oletpa ostamassa jotain pienempää kuten uusi puhelin tai jotain suurta kuten mökki, lainat kannattaa kilpailuttaa. Myös pienessä lainassa voit säästää paljon, kun valitset edullisemman lainan. Myös olemassa olevat lainat kannattaa kilpailuttaa säännöllisin väliajoin, esimerkiksi vuosittain. Näin varmistat, että lainasi on aina mahdollisimman edullinen.

Lainahakemusta ei tarvitse lähettää erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen, vaan voit vertailla lainat helposti yhdellä ilmaisella hakemuksella lainavertailupalvelussa. Nordic Bank kilpailuttaa puolestasi 27 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä hakemuksella. Saat siis yhdellä ilmaisella hakemuksella erittäin kattavan kuvan lainamarkkinoista. Nordic Bankin palvelu on sujuva ja nopea. Käyttämällä lainavertailupalvelua säästät sekä aikaa että rahaa.

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on pienehkö laina, jota varten hakijalta ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Säännölliset palkka- tai eläketulot toimivat eräänlaisena vakuutena. Vakuudettoman lainan saa nostettua tilille yleensä nopeasti. Nordic Bankin kautta saat sen yhden työpäivän kuluessa, tai jopa parissa tunnissa, jos kyseessä on pikalaina. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat suosittuja.

Lainanantaja ei määrää vakuudettoman lainan käyttökohdetta, vaan hakija voi käyttää rahat mihin itse haluaa. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa 500–70 000 euroa. Meidän avullamme pystyt siis toteuttamaan sekä pieniä että vähän isompiakin haaveita! Usein rahat käytetään kodin remontoimiseen ja sisustamiseen, lomamatkaan tai auton korjaamiseen. Erittäin yleistä on myös käyttää lainarahat suurikorkoisten kulutusluottojen yhdistämiseen.

Jos tarvitset pienen rahasumman todella nopeasti, voi pikalaina olla hyvä vaihtoehto. Pikalaina on myös vakuudeton kulutusluotto. Sen voi saada tilille jopa muutamassa tunnissa. Se voi siis olla erinomainen apu silloin, kun rahantarve iskee aivan yllättäen ja ylimääräistä rahaa tarvittaisiin mahdollisimman nopeasti. Esimerkiksi pyykinpesukoneen tai auton hajoaminen ovat asioita, joihin pitäisi puuttua mahdollisimman pian. Vaikka olisikin saanut säästettyä pahan päivän varalle, ei tilillä välttämättä juuri sillä hetkellä ole riittävästi rahaa, eikä säästötilin tyhjentäminen välttämättä ole kannattavaakaan. Silloin voi ottaa avuksi pikalainan. Sen voi saada tilille jo muutamassa tunnissa, joten sinun ei tarvitse olla kauaa ilman toimivaa pesukonetta. Voit päästä ostamaan uutta jo samana päivänä.

Kenelle voidaan myöntää vakuudetonta lainaa?

Lainaa ei valitettavasti voida myöntää kenelle tahansa. Vakuudetonta lainaa voi hakea täysi-ikäinen, jolla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävän suuret palkka- tai eläketulot. Vakuudettomien lainojen kiva puoli on se, että hakijalta ei vaadita takaajia eikä omaisuutta lainan vakuudeksi. Voit tehdä lainahakemuksen nettisivuillamme, vaikka et olisi täysin varma, täytätkö lainaehdot. Välitämme hakemuksesi 27 pankille ja rahoituslaitokselle.

Jos olet tekemässä hankintoja yhdessä toisen henkilön kanssa, teidän kannattaa hakea lainaa yhdessä. Yhteishakijan kanssa voit nimittäin saada isomman lainasumman matalammalla korolla. Ja pienempi korko tarkoittaa tietysti huomattavaa säästöä! Jos siis olette esimerkiksi puolisosi kanssa ostamassa mökkiä tai autoa, lainahakemus kannattaa tehdä molempien nimellä.

Yleisimmät syyt, joiden vuoksi lainahakemus hylätään

Lainoja ei voida myöntää aivan kaikille. Yleisimmät syyt sille, miksi lainaa ei myönnetä ovat maksuhäiriömerkintä, pienet tai epäsäännölliset tulot ja puutteellisesti täytetty lainahakemus.

Laskut tulee maksaa ajallaan. Muutama unohdus ei vielä juurikaan vaikuta mihinkään, mutta jos unohtelu on jatkuvaa, ei luottoluokitusta enää voida pitää kovin hyvänä. Kun olet huolellinen raha-asioittesi kanssa, lainanantajat voivat luottaa siihen, että maksat myös lainat takaisin sovitusti.

Säännölliset tulot ovat yksi tärkeimmistä lainan saamisen ehdoista. Kun sinulla on säännölliset, riittävän suuret palkka- tai eläketulot, pystyt todennäköisesti maksamaan lainan lyhennykset ongelmitta. Jos tulosi ovat kovin pienet tai velkaa on jo liikaa suhteessa tuloihin, ei uutta lainaa välttämättä myönnetä.

Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti. Virheelliset tai puutteelliset tiedot hakemuksessa voivat johtaa hakemuksen hylkäämiseen. Kirjoita siis kaikki tietosi hakemukseen tarkasti. Esimerkiksi kaikki olemassa olevat lainat tulee kertoa hakemuksessa.

Voit säästää paljon rahaa yhdistämällä lainasi

Osamaksusopimuksia tarjotaan nykyään innokkaasti. Puhelimen, sängyn, television, vaatteita ja lähes mitä tahansa muuta saa ostettua osamaksulla. Jos sinulle on kertynyt useita osamaksusopimuksia, sinulla menee todennäköisesti aika paljon rahaa lainojen korkoihin ja muihin kuluihin joka kuukausi. Usein tällaisessa tapauksessa lainojen yhdistäminen on kannattavaa, koska yleensä yksi isompi laina on parempi kuin monta pientä. Rahaa jää enemmän käyttöön, kun maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja. Lainojen yhdistäminen vaatii hieman pohdintaa ja laskemista, mutta se kannattaa, jos voit sillä tavalla säästää paljon rahaa.

Laske ensin olemassa olevien velkojesi jäljellä oleva yhteissumma, ja ota selvää lainojen kuukausieristä ja koroista. Syötä lainojesi yhteissumma Nordic Bankin lainalaskuriin. Laskurilla voit testailla, minkälainen kuukausierästä tulisi milläkin takaisinmaksuajalla. Näet samalla alustavan arvion lainan todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen, joten se määräytyy lopullisesti vasta sinun yksilöllisten tietojesi perusteella.

Täytä sitten lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla. Tarkastele saamiasi lainatarjouksia huolellisesti ja vertaa niitä olemassa oleviin lainoihin. Jos hyväksyt tarjouksen, saat rahat tilillesi tavallisesti yhden työpäivän kuluessa. Voit maksaa sillä summalla kaikki jäljellä olevat pienemmät lainasi pois. Jatkossa lyhennät siis vain yhtä lainaa. Toisinaan käy niin, ettei hakija saakaan yhdistettyä kaikkia lainoja heti. Silloin voi olla kannattavaa ottaa kuitenkin yksi laina, jolla saa maksettua edes osan kalliskorkoisista kulutusluotoista pois. Kaikkien jäljellä olevien lainojen yhdistämistä voi yrittää uudestaan taas myöhemmin.

Vertaile lainoja helposti Nordic Bankin avulla

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä hakemuksella saat hyvän kuvan lainamarkkinoista. Palvelussamme lainat on järjestetty pienimmän koron mukaan, eli näet nopeasti yhdellä vilkaisulla, mikä lainatarjouksista on edullisin.

Meidän kauttamme voit saada lainaa 500 eurosta jopa 70 000 euroon ilman takaajia ja vakuuksia. Laina-aika on 1–15 vuotta. Lainan saamisen edellytys on, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita sinua mihinkään, ja se on täysin ilmaista. Voit siis huoletta tehdä hakemuksen myös siinä tapauksessa, että et ole täysin varma, täytätkö lainaehtoja.

Lainojen vertaileminen Nordic Bankin avulla on sujuvaa ja erittäin helppoa. Kun kilpailutat lainasi Nordic Bankin avulla, voit säästää aikaa ja rahaa. Täytä hakemus nettisivuillamme ja odottele pieni hetki. Ensimmäiset tarjoukset tulevat sähköpostiisi jo muutamassa minuutissa. Vertaile tarjouksia rauhassa ja valitse itsellesi sopiva vaihtoehto. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, voit saada rahat tilillesi parhaassa tapauksessa jopa saman päivän aikana.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?