Koronarokotuksia annetaan ilman ajanvarausta keskiviikkona 13. lokakuuta Viialassa

Akaan neuvolapalvelut järjestää ajanvarauksettomat koronarokotuspäivät Viialassa keskiviikkona 13.10. ja Urjalassa perjantaina 15.10.

Rokotuspäiviin voi tulla ottamaan ensimmäisen koronarokotuksen tai tehosteen 6–12 viikon tehostevälillä. Tehosterokotteena annetaan samaa valmistetta kuin henkilö on saanut ensimmäisellä rokotuskerralla.

Keskiviikkona 13.10. rokotuspaikkana on Viialan kirjaston Viiala-sali osoitteessa Solmukatu 3. Rokotteita annetaan kello 13–16.

Rokotevalmisteina ovat Moderna Spikevax ja Biontech-Pfizer Comirnaty. Rokotuspäivänä voi tulla ottamaan ensimmäisen koronarokotuksen tai ottamaan tehosterokotuksen, jos henkilö on saanut ensimmäisen rokotteen 1.9. tai tätä aiemmin.

Perjantaina 15.10. rokotuspaikkana on Urjalan kunnantalo osoitteessa Tampereentie 6. Rokotteita annetaan kello 8–12.

Rokotevalmisteina ovat Moderna Spikevax ja Biontech-Pfizer Comirnaty. Rokotuspäivänä voi tulla ottamaan ensimmäisen koronarokotuksen tai ottamaan tehosterokotuksen, jos henkilö on saanut ensimmäisen rokotteen 3.9. tai tätä aiemmin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?