Ajanvarauksettomat koronarokotuspäivät Akaassa 7. ja 8. lokakuuta – Rokotusvuoroa saattaa joutua odottamaan ulkona

Koronarokotuksen voi saada ilman ajanvarausta 7. ja 8. lokakuuta. Kuva: Oona Eskeli.

Akaan neuvolapalvelut järjestää ajanvarauksettomat koronarokotuspäivät Akaassa torstaina 7.10.2021 ja perjantaina 8.10.2021. Rokotuspäiviin voi tulla ottamaan ensimmäisen koronarokotuksen tai tehosteen 6–12 viikon tehostevälillä.

Molempina päivinä rokotuksia annetaan Toijalan vanhalla terveysasemalla, osoitteessa Akaantie 2 kello 15–18.

Rokotteina ovat Moderna Spikevax ja Biontech-Pfizer Comirnaty. Tehosterokotteena annetaan ainoastaan samaa rokotevalmistetta kuin asiakas on saanut ensimmäisenä rokotteena.

Torstaina 7. lokakuuta tehosterokotukselle voivat tulla he, jotka ovat saaneet ensimmäisen rokotteen 26. elokuuta tai tätä aiemmin. Perjantaina 8. lokakuuta tehosterokotuksen voi saada, jos ensimmäinen rokote on annettu 27. elokuuta tai tätä aiemmin.

Rokotukseen tulijoita kehotetaan ottamaan mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus asioinnin nopeuttamiseksi. Tulijoiden kannattaa varautua siihen, että rokotusvuoroa saattaa joutua odottamaan myös ulkona.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?